Over ons

Broers Interieurprojecten is al meer dan 40 jaar lang specialist op het gebied van interieur- en apotheekinrichting. We staan bekend om onze creativiteit, flexibiliteit en kwaliteit in oplossingen. De projecten die wij uitvoeren zijn divers in omvang en uitstraling en vinden op landelijk niveau plaats.
 
Vakmanschap vormt sinds jaar en dag de fundering van onze organisatie. In de eigen werkplaats zorgen ervaren professionals voor hoogwaardig afgewerkte interieuronderdelen die met behulp van het geavanceerde machinepark worden voorbereid en op maat gemaakt. Op locatie wordt het interieur deskundig en met oog voor precisie gemonteerd.
 
Wanneer het gaat om innovatie en creativiteit, vindt u in Broers Interieurprojecten een geschikte gesprekspartner. Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op de markt en ondersteunen wij u met planontwikkeling. Uw wensen en praktische eisen vormen daarvoor het uitgangspunt. Door een integrale benadering heeft u een eindresultaat dat volledig klopt. Daarbij staat het vinden van de door u gewenste balans tussen functionaliteit, ergonomie en sfeer binnen het beschikbare budget centraal.
  
Vanzelfsprekend is het belangrijk dat uw interieur tijdig en correct geplaatst wordt en u hier zo weinig mogelijk hinder van ondervindt. Goed timemanagement is daarom zowel voor u als voor ons erg belangrijk. Door het opzetten van een gedegen planning zijn wij in staat eventuele struikelblokken snel te onderkennen en op te lossen. Deze efficiënte werkwijze bespaart u tijd en geld en zorgt bovendien voor een gerust gevoel.
 
 
 
 
 
 
 
      

 
 
     
 
Copyright 2019 Broers BV | Realisatie door Flashpoint