Referenties Particulier

Bekijk de andere referenties: Zakelijk | Gezondheidszorg

Woonhuis Spanbroek, Opmeer

Voor een woonhuis in Spanbroek, Opmeer hebben we divers maatwerk meubilair gemaakt, waaronder een tv kast, radiatorombouw met kasten, garderobekast onder de trap en een zitbank met laden voor de eethoek. Recentelijk is ook de kinderkamer voorzien van een compleet nieuw interieur. Planontwikkeling: Piet Boon


Woonhuis omgeving Amsterdam

Voor een villa in de omgeving van Amsterdam hebben wij maatwerk meubilair en diverse interieurbetimmeringen gemaakt en gemonteerd. Denk daarbij aan kasten voor woon- en slaapkamers, garderobe, toiletmeubels, bijkeukenkasten en spoelkeuken. Maar ook bibliotheek met schouwbetimmering, study, wijnkelder en liftbetimmering. Voor het meubilair en de interieurbetimmeringen is gebruik gemaakt van massief hout, fineer en mdf, gebeitst en gelakt. Tevens is er gekozen voor bijzondere materialen in de afwerking zoals leer en Neolith voor bladen. De meubelmakers in ons hebben zich daardoor weer kunnen uitleven. Planontwikkeling: Architektenburo R.J. Pannekoek b.v.


Woonhuis Hamont

Passend bij dit huis in het Vlaamse Hamont heeft deze keuken een ontwerp in landelijke stijl. De kasten en fronten zijn allemaal spuitwerk en de bladen en de spoelbak zijn vervaardigd uit Belgisch hardsteen. Verder is deze keuken van alle gemakken voorzien; een koelkast, combisteamer, vaatwasmachine, afvalsysteem, diverse handige opbergruimtes en een modern afzuigkap welke volledig in stijl afgewerkt door een fraaie omlijsting. Het geïntegreerde 5-pits Boretti fornuis is een echte eyecatcher in deze keuken.


Woonhuis Baarle Hertog

De grote woonkeuken is voorzien van alle moderne apparatuur. Het verlaagde plafond en de indirecte verlichting waarborgen de huiselijke sfeer. Natuursteen bladen geven de keuken stijl, maar zorgen tevens voor eenvoudig onderhoud en hygiëne. De wandkast in de woonkamer herbergt alle audio en video apparatuur, alsmede het speelgoed van de kinderen. Eenvoudig bereikbaar en een opgeruimd geheel als het niet wordt gebruikt. Het hoogglans spuitwerk en de elektrische haard zorgen voor een chique uitstraling met sfeer. Ook aan de slaapkamer van de kinderen is gedacht.


Woonhuis Tilburg

Gemoedelijk samen zijn in een moderne woning. Dat was het uitgangspunt bij de inrichting van dit appartement in Tilburg. Rondom de haard is een knus zitje waar tv en randapparatuur, maar ook een convector, in een laag tv-meubel zijn verwerkt. Eye-catcher is de gezellig zithoek voor de keuken, waar je makkelijk met ca. 10 mensen kunt eten, drinken en samen zijn. De oranje gestoffeerde bank is niet alleen in het oogspringend, maar geeft ook een warme uitstraling. Er is veel bergruimte door de handige opstelling van diverse wandkasten.


Woonhuis Gemert

Een high-tech keuken in een authentiek huis. Het kookeiland is geheel uitgevoerd in wit solidsurface plaatmateriaal waarbij de elektravoorziening middels een Evoline kolom in het blad kan worden verzonken. Boven het kookeiland hangen twee stijlvolle lampen, waarvan één tevens fungeert als afzuigkap. De proviandkast is uitgevoerd in zwart mdf met een matlak finish en staat in mooi contrast met het kookeiland. Planontwikkeling: Van Geffen Architect


Copyright 2019 Broers BV | Realisatie door Flashpoint