Referenties Zakelijk

Bekijk de andere referenties: Particulier | Gezondheidszorg

Zuivelfabriek

Een zuivelfabriek 'voor boeren, door boeren' waar van eerlijke melk een eerlijk eindproduct wordt gemaakt. Voor de medewerkers van de zuivelfabriek hebben wij de kantine grondig onder handen genomen. Het resultaat: een sfeervolle ruimte die ontspanning biedt alsmede een 'proeflokaal' voor eigen producten en een complete keuken voor het bereiden van een heerlijke lunch. Er is gewerkt met natuurlijke materialen gecombineerd met vrolijke, frisse kleuren in stoelen en stoffen. Tafels met levensgrote koeien, hanglampen van 'kaas', grasmatten en een heuse 'boter-kaas-eieren' kast zorgen ervoor dat je ook in de kantine kunt terugzien waar het bedrijf voor staat.


SIXX Skybar, Van der Valk Hotel Tiel

Op de 16e etage van Van der Valk Hotel Tiel bevindt zich SIXX Skybar, een exclusieve locatie met een 360 graden panoramisch uitzicht over de hele regio. Planontwikkeling: ZOUT Ontwerphuis


Skybox 013, Tilburg

Deze skybox in het Koning Willem II Stadion hebben wij volledig gerenoveerd tot een modern bruin café met een gerookte eiken vloer, een met bruin tuigleder beklede bar, tv-wand en plafondkoof. De bar is aan de voorzijde betegeld met zeskantige mozaïek, tezamen met het leer, een knipoog naar het voetbal. Het verlaagde rasterplafond met daarboven isolatiedekens zorgt voor de juiste akoestiek. De RGB ledverlichting in het verlaagde plafond boven de witte barachterwand met logo zorgt voor een moderne en afwisselende sfeer. Planontwikkeling: DR+ Architecten


Uitvaartcentrum coöperatie DELA Tilburg

Via aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen B.V. hebben wij voor het Uitvaartcentrum coöperatie DELA Tilburg de vaste inrichting gemaakt en geplaatst. De verbouwing en herinrichting ging gefaseerd aangezien het uitvaartcentrum in gebruik bleef. Dit vroeg de nodige flexibiliteit en discretie in de uitvoering. Planontwikkeling: Interne Zaken


Alere Health BV, Tilburg

In een van de in het oogspringende kantoortorens aan de Doctor Hub. van Doorneweg in Tilburg is recent het kantoor van Alere Health BV Nederland gevestigd. Wij hebben de vaste inrichting verzorgd bestaande uit: balie, kastenwanden, repromeubel, radiatorbetimmeringen e.d. Maar ook een grote vergadertafel met ingebouwde voorzieningen voor elektra, data en vga/hdmi. Planontwikkeling: DR+ Architecten


Qlubhouse, Tilburg

Qlubhouse is gehuisvest in het monumentale pand aan de Tivolistraat 6 in Tilburg. Het is het hoofdkantoor van 4Online Group en 4Everyware Stocklots. Behalve een nieuw onderkomen voor zichzelf, wilden men ook een broedplaats opzetten voor aanverwante ondernemers. “Deze ruimte inspireert, verbindt en helpt mensen gemakkelijker focussen. De sfeer is bemoedigend, dynamisch en gastvrij. De historie van de handel en de ambities voor de toekomst zijn terug te vinden in de inrichting.” aldus de eigenaar. Daarbij is voor de vaste inrichting gebruik gemaakt van inspirerende, klassieke en innoverende materialen, zoals reclaimed wood, glossy keramiek en nanotech compactplaat. Planontwikkeling: ZOUT Ontwerphuis


Hotel de Leijhof, Oisterwijk

Voor de renovatie van Hotel De Leyhof dragen wij zorg voor de vaste inrichting inclusief glas en spiegels. Naast de bestaande opdracht voor renovatie van 54 kamers is er een aanvullend deel van het hotel omgebouwd tot ruimere kamers, waarvoor wij garderobekasten, bedachterwanden, nachtkastjes, radiatorbetimmeringen, wastafelmeubels, glazen deuren en spiegels hebben gemaakt en geleverd. Planontwikkeling: ZOUT Ontwerphuis


Van der Linden van Sprankhuizen Bedrijfswagens

Voor LVS Bedrijfswagens, gevestigd in Broek op Langedijk, hebben we het meubilair in de presentatieruimte gemaakt. De gebogen wand met geïntegreerde LED verlichting en de halfronde gestoffeerde bankopstelling zorgt voor een intieme overlegruimte. Het tafelblad, welke voorzien van een grote Volvo velg print, heeft in het midden een doorvoer voor de elektra, welke door de rvs poot naar de vloercontactdoos wordt geleid. Ontwerp: Nelleke de Vries


FC Aalsmeer

Het voormalige RKAV complex in Aalsmeer is het nieuwe thuishonk geworden voor de voetbalvereniging FC Aalsmeer. Wij hebben hierin een bijdrage mogen leveren door de bar, uitgiftebalies en het plafond van de voetbalkantine te maken. Planontwikkeling: Architektenburo R.J. Pannekoek b.v.


Mars Food Europe C.V., Oud-Beijerland

Na het creëren en produceren van de presentatie keuken bij Mars Food zijn we ook aan de slag gegaan met de aangrenzende 'creativity room'. Er is naast maatwerkmeubilair gebruik gemaakt van bijzondere materialen zoals eiken boomstammen, kunstgras en een groot verlicht spanplafond met een fotoprint van een bladerdek. Het ontwerp bestaat uit meerdere inspirerende werkplekken die samen de 'creativity room' vormen. Dit maakt de ruimte bijzonder geschikt voor presentaties en brainstormsessies.


Vivisol Nederland, Tilburg

Voor onze nieuwe buurman, Vivisol Nederland, hebben wij voor diverse ontvangst- en verblijfruimtes in het nieuwe kantoor de inrichting ontworpen, gemaakt en geplaatst. Ontvangsthal, vergaderruimtes en lunchroom voor eigen medewerkers hebben we voorzien van maatwerk meubilair, zitmeubilair, sfeerverlichting en wanddecoraties. Hierbij is rekening gehouden met de Vivisol huisstijl, waardoor een sfeervol en herkenbaar interieur is gevormd.


Huis van Portaal, Utrecht

In verband met de geringe hoogte van het bouwkundig plafond is bij de renovatie van het hoofdkantoor van Huis van Portaal gekozen om plafondeilanden aan te brengen i.p.v. een systeemplafond. Deze plafondeilanden hebben wij geproduceerd middels een raamwerk dat gevuld is met een absorberend materiaal en vervolgens gestoffeerd met een vilt, geheel ter bevordering van de akoestiek. In de eilanden zijn tevens armaturen voor verlichting en luchtbehandeling geïntegreerd. Planontwikkeling: IM Architecten / Quist Wintermans Architecten / VBK


Bibliotheek Tegelen

Voor de openbare bibliotheek Venlo, hebben wij naast de vestiging te Blerick ook voor de vestiging Tegelen de productie en montage gerealiseerd van het maatwerk meubilair. Standaard boekenkasten zijn hier gecombineerd met door ons op maat gemaakte presentatiemeubels, alsmede renovatie van de bestaande trapopgang. Planontwikkeling: Pi Unlimited


Bibliotheek Blerick

In opdracht van de openbare bibliotheek Venlo hebben wij de productie en montage gerealiseerd van de vestiging Blerick. Door het gebruik van standaard stellingen in combinatie met kleurrijke op maat gemaakte werkplekken, presentatiemeubels en speciaal ontworpen bewegwijzering is er een speels, toegankelijk en overzichtelijk interieur voor het publiek gecreëerd. Speciale aandacht was er voor de integratie van scan apparatuur in het meubilair. Planontwikkeling: Puur Sang Interieurconcepten


Siemens UGS PLM Software

Voor het hoofdkantoor van Siemens UGS PLM Software te 's-Hertogenbosch hebben wij het maatwerk meubilair voor de centrale hal vervaardigd. Hiervoor is een combinatie gebruikt van hoogwaardige materialen, te denken aan Color Core aflegbladen, hoogglans spuitwerk, rvs grepen en acrylaat stroken met geintegreerde LED verlichting. Door het toepassen van in hoogte verstelbare werkbladen voldoen de werkplekken aan de ergonomische eisen.


Torenhove Delft

In opdracht van Vios Bouwgroep hebben wij voor de Gemeente Delft in het kantoorgebouw Torenhove een aantal verdiepingen voorzien van vastmeubilair. Het uitgangspunt voor de inrichting wordt ook wel 'het nieuwe werken' genoemd. De open constructie bestaat buiten de vaste kern uit kolommen waarbij wij de vrije indeling hebben voorzien van op maat gemaakt meubilair, zoals garderobes, leestafels, lockerkasten, reproruimtes, plantenbakken etc. Uniek onderdeel is de folie op de lockerkasten met beeldmateriaal van karakteristiek Delft. Planontwikkeling: Jeanne Dekkers Architectuur


Cécile, Schilde

De kledingzaak Cécile is volledig gerenoveerd. Door wandafwerking in het interieur te betrekken is bespaart op de bouwkosten. Kleding, schoeisel en entourage zijn op een overzichtelijke en aantrekkelijke wijze gepresenteerd, waardoor dames, heren en kinderen met one-stop-shopping in het nieuw gestoken kunnen worden. Aangezien winkelen een inspannende aangelegenheid kan zijn, is centraal in de zaak een bar voor de gasten gesitueerd, waar men onder het genot van een drankje alle in de winkel opgedane indrukken kan laten bezinken.


Copyright 2018 Broers BV | Realisatie door Flashpoint